1989

L’Associació Universitat-Empresa de València funda i constitueix la Fundació Universitat-Empresa de València amb la signatura del president del Consell Social, Antonio Rico i el rector de la Universitat de València, Ramon Lapiedra, davant el notari Antonio Soto.

El 4 de desembre se subscriu el conveni de col·laboració entre la Universitat de València i ADEIT en el qual s’estableixen els programes de cooperació universitat-empresa que la Universitat encomana a ADEIT.

ADEIT gestiona per primera vegada, en col·laboració amb la Facultat de Ciències Econòmiques i l’IMPIVA, el Màster en Gestió del Comerç Internacional, dirigit pel catedràtic d’Economia Aplicada, Aurelio Martínez. El programa contemplava la realització de pràctiques en empreses exportadores i/o en altres països durant un període de sis mesos.
Al juny, el conseller d’Indústria, Comerç i Turisme, Andrés García Reche, inaugura les instal·lacions d’ADEIT situades en la Plaça de l’Ajuntament, 19, destinades a accions de formació de postgrau. Aquests nous locals van conviure, fins a 2001, amb les primeres instal·lacions, situades en Plaça del Patriarca, 4, on es van situar els serveis centrals, la gestió dels convenis i contractes d’investigació, del programa de pràctiques en empreses i del programa europeu COMETT.
La Universitat de València i ADEIT signen convenis marc de col·laboració educativa amb Ford España, Petromed i Proquimed.
Membres de la Universitat de València, representants d’empreses i responsables de l’Administració debaten sobre l’estat de la cooperació universitat-empresa en la I Jornada Universitat-Societat. A partir de llavors, s’ha celebrat anualment aquest esdeveniment i és el marc en el qual es lliuren els Premis Universitat-Societat. Uns premis que tenen l’objectiu de reconèixer la tasca d’entitats i comunitat universitària en pro de la col·laboració universitat-empresa.
ADEIT comença a gestionar aquest any els màsters en Distribució Comercial, Direcció d’Empresas i Contabilitat i Auditoria de Comptes, dirigits pels professors de la Univeristat de València Alejandro Mollá, Juan José Renau Piqueras i Vicente Serra, respectivament.