1990
S’incorporen les primeres empreses al Patronat d’ADEIT. Van ser BP Oil España, Cambra de Comerç de Castelló, Cambra de Comerç de València, Equip Drac, Esmalglass, GH Electrotermia, IBM i Lubasa.
La Universitat de València i ETRA signen, a la Sala de Juntes de La Nau, un contracte per al desenvolupament d’un nou projecte d’investigació en col·laboració amb el Departament d’Informàtica i Electrònica, dirigit pel professor Gregorio Martín Quetglás.
Javier Solana, ministre d’Educación y Ciencia, va assistir a la II Jornada Universitat Societat celebrada en 1990. Aquest jornada, a més, va compatr amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Joan Lerma.
ADEIT, com Associació Universitat-Empresa per a la Formació (AUEF) regional en la Comunitat Valenciana, presenta el programa europeu COMETT, a través del cual, estudiants i titulats realitzen pràctiques en empreses d’altres països europeus.
El president de la Generalitat Valenciana, Joan Lerma, rep en el Palau de la Generalitat per primera vegada als membres del Patronat d’ADEIT per tal de conèixer la seua missió i les seues principals línies d’actuació.