1991
En el procés de fusió del Banc Bilbao i el Banc Biscaia, ADEIT promou un curs a mesura per a empleats del nou Banc Bilbao Biscaia. Aquest curs, dirigit per la catedràtica M.Paz Jordá, va ser impartit per professorat de la Facultat d’Economia.
La titulació de Psicopedagogia va ser la primera a incloure, dins d’una de les seues assignatures, la realització de pràctiques en empresa. Els professors José Antonio Benavent, Ignacio Alfaro i Alfredo Pérez, del Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació, van ser els impulsors d’aquesta innovació educativa.
El president del Banc Central, Alfonso Escámez, visita la Universitat de València per a impartir la conferència ‘El paper de la Universitat en la formació dels quadres empresarials’ en el marc del Màster en Entitats de Dipòsit.
Aquest any comencen els másters de Gestió Immobiliària Social, dirigit per José Sorribes, de Reproducció Humana, dirigit per Antonio Pellicer, Inmaculada Colomer i Miguel Tortajada, i el de Prostodòncia i Tecnologia Estomatològica, dirigit per Francisco Gascó i Juan C. Malabia.