1992
Se signa un conveni entre la Diputació de València, la Universitat de València i ADEIT, amb la finalitat de col·laborar en el programa de pràctiques d’estudiants en empreses. En la foto, la presidenta de la Diputació i alcaldessa de València, Clementina Ródenas, el rector de la Universitat de València, Ramon Lapiedra, i el president d’ADEIT, Antonio Rico.
Se celebra la tercera edició de les Jornades ‘Tecnologies de la formació per a les pymes’, que ADEIT, en col·laboració amb l’IMPIVA i instituts tecnològics, organitza anualment amb l’objectiu de promocionar les tecnologies de la formació en les pymes.

Les pràctiques en empresa s’integren per primera vegada en els plans d’estudi com una assignatura més. Va ser la titulació de Farmàcia la primera en reconèixer les pràctiques en l’expedient acadèmic. El president de la Confederació Empresarial d’Oficines de Farmàcia de la Comunitat Valenciana, Emilio Forest, el degà de la Facultat, Gregorio Asensio, la coordinadora de pràctiques, Adela Valero, i el vicerector Francisco Morales, van ser persones clau en aquesta fita. Van ser 578 les pràctiques tramitades aquest any per a estudiantes de Farmàcia.

Bancaja i Cepsa s’incorporen al Patronat d’ADEIT.

José Vicente González, president de GH Elin International, va rebre de mans del president de la Generalitat Valenciana, Joan Lerma, el Premi Universitat-Societat, per la tasca investigadora de la seua empresa desenvolupada en col·laboració amb el Departament d’Electrònica de la Universitat de València. Enguany també van ser premiades Bancaixa, la Diputació Provincial de València i la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers.

Comença la primera edició del Màster en Periodòncia de la Universitat de València, dirigit pel professor Pedro Martínez Canut.