1993
En gener, el Consell Social i la Fundació celebren la V Jornada Universitat-Societat. Cotevisa, Ingovi, Iniciatives per a la Promoció del Desenvolupament Econòmic i Zambón van ser les entitats guardonades en aquesta edició.
Es realitza el ’Seminari sobre excel·lència i competitivitat en l’empresa hotelera: estratègies per hotels d’èxit’ en el marc del Màster de Gestió Turística i Hotelera, dirigit per César Camisón. Al costat d’ell, van inaugurar el seminari el degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Enrique Bigné, i la directora de l’Institut Turístic Valencià (ITVA), Ana Botella.
La Jornada sobre ‘Competitivitat, Medi ambient i Estratègia Industrial’, celebrada en el Parc Tecnològic, va posar punt i final al projecte SEDITEC-Medi ambient i indústria, emmarcat dins del projecte europeu Stride. Aquest projecte de cooperació universitat-empresa, va ser liderat per ADEIT i coordinat pel catedràtic d’Economia Aplicada Juan Antonio Tomás Carpi. La inauguració de la jornada va ser presidida pel conseller d’Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.
El president de la Generalitat Valenciana, Joan Lerma, va rebre a una representació del Patronat d’ADEIT per a conèixer de primera mà les línies d’acció desenvolupades.
En el marc de la iniciativa europea FORCE, ADEIT va promoure el desenvolupament de materials per a la formació de comandaments intermedis en les empreses en el marc del projecte ‘Desenvolupament Organitzatiu i Qualitat en la Gestió dels Recursos Humans’.
Es clausura en l’Aula Magna de la Universitat de València la ‘II Reunió Ibèrica d’Electroquímica’ i la ‘XVI Reunió del Grup d’Electroquímica de la Reial Societat Espanyola de Química’, organitzada pel departament de Química Física de la Universitat de València i dirigida pel professor Peregrín Olcina.
Reunió del Patronat en la Sala de Juntes de la Universitat de València, en la qual es van aprovar el programa d’activitats i el pressupost anual d’ADEIT per al pròxim any. Aquest any es va incorporar Aumar al Patronat d’ADEIT.
En el marc de la setena edició del Màster de Màrqueting en Distribució Comercial, es va organitzar en la seu de l’IVAM el ‘Seminari Internacional d’Estratègies de Distribució Comercial a Europa’ que va ser inaugurat pel conseller d’Indústria, Comerç i Turisme, Andrés García Reche. Les diferents edicions d’aquest curs –organitzades en col·laboració amb l’Institut Universitari de Gestió Empresarial i la Conselleria d’Indústria, Comerç i Turisme– van incloure seminaris i viatges d’experiències comercials a ciutats com Roma, Nova York, Londres, París i Barcelona.
El Màster de Gestió de Serveis Culturals en les Administracions Locals, organitzat conjuntament amb el Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de la Diputació de València i dirigit pel professor de Psicologia Social Ismael Quintanilla, va celebrar la seua primera edició aquest any.