1994
El catedràtic d’Història Contemporània, Pedro Ruiz Torres, va ser elegit rector de la Universitat de València el 20 de juny de 1994.
S’inaugura la primera edició del Màster en Estratègies i Gestió Mediambiental de la Universitat de València dirigit pels catedràtics d’Economia Aplicada Emèrit Bono i Juan Antonio Tomás Carpi i impartit en el Palau de Pineda de la UIMP.
Se celebra la reunió, en la Conselleria d’Educació i Ciència, dels socis del Projecte Flips (Foreign Languages in Primary School), dirigit per la professora de la Universitat de València Antonia Sánchez Macarro. Aquest projecte, en el marc del Programa Europeu Lingua, va tindre com objectiu el foment de la qualitat i diversitat de l’ensenyament de llengües estrangeres en països de la Unió Europea. 
ADEIT organitza les jornades ‘La Comunitat Valenciana front la nova societat de la informació: Ciència, Tecnologia i Empresa’, en col·laboració amb el CSIC, en el saló d’actes de l’IMPIVA.
En el mes de març, ADEIT organitza la primera reunió de presidents de les fundacions universitat-empresa d’Espanya en el claustre de la Universitat de València. Al llarg d’aquesta trobada, a la qual va assistir el ministre d’Educació, Gustavo Suárez Pertierra, es van abordar temes com el paper de les fundacions, la necessitat de potenciar l’esperit emprenedor dels universitaris i de fer arribar els fruits de la investigació a les pimes.
Comencen a celebrar-se anualment les ‘Jornades d’Emprenedors Universitaris’, patrocinades per Iberdrola, amb la finalitat d’impulsar l’esperit emprenedor i les iniciatives d’estudiants, titulats i professors de la Universitat de València que aspiren a posar en marxa nous projectes empresarials o professionals. Al llarg d’aquestes jornades, de caràcter divulgatiu, es presenten, entre altres coses, casos de bones pràctiques en la creació d’empreses per part de titulats universitaris.