1995
El 27 de juliol es renova el conveni de col·laboració de la Universitat de València i d’ADEIT. Entre les principals novetats, aquest conveni reforça el paper d’ADEIT com instrument al servei de la Universitat de València per a la gestió de la seua formació de postgrau.
ADEIT promou la col·laboració de la Universitat amb empreses en l’organització de diferents cursos de postgrau. El Diploma en Management Accounting, dirigit pel professor de Comptabilitat, Vicente Ripoll, i el Accounting Manager en Ford Espanya, Tomás Balada, i impartit en el centre de formació de Ford a Almussafes, és un clar exemple d’aquest tipus de cursos de postgrau.
En els VII Premis Universitat Societat, celebrats en el Paranimf de La Nau, es va premiar, entre altres, a Caixa Rural València, Ceràmiques Saloni, Iberdrola, Durviz, Indústries Afrasa i es va oferir un esment honorífic a la Conselleria de Treball i Assumptes Socials. Va presidir l’acte el llavors conseller de Treball i Assumptes Socials, Francisco Javier Sanahuja.
El 12 de desembre de 1995, Carlos Pascual de Miguel es nomenat president del Consell Social de la Universitat de València i d’ADEIT.
Amb la finalitat de fomentar l’esperit emprenedor entre els universitaris, a més de les jornades d’emprenedors universitaris, comencen a organitzar-se programes de formació com el Curs de Creativitat Empresarial per a Emprenedors Universitaris i el Programa d’Emprenedors Universitaris.
Ruralcaja s’integra en el Patronat d’ADEIT aquest any.