1996
ADEIT comença a gestionar tota l’oferta de postgrau de la Universitat de València. Aqust any es va triplicar el nombre de cursos i d’estudiants respecte a l’any anterior.
La Universitat de València i ADEIT signen un conveni de col·laboració amb l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) per a la realització de pràctiques formatives. El rector, Pedro Ruiz, el president d’ADEIT, Carlos Pascual, i el director gerent de l’IVAM, Manuel Bonet, van subscriure el conveni.
ADEIT celebra, en els tres campus de la Universitat de València, patrocinat per Iberdrola, unes noves jornades de motivació empresarial per a animar als estudiants i titulats universitaris a plantejar-se la creació de la seua pròpia empresa.
Els representants de les empreses Total Espanya, Plastic Omnium, Kiabi i Habitat signen un conveni per a acollir estudiants de la Universitat de València en pràctiques. Acompanyats pel rector, Pedro Ruiz, i el president d’ADEIT, Carlos Pascual, van visitar les instal·lacions de La Nau. 
Amb motiu de l’Any Europeu de l’Educació i Formació Permanents, ADEIT organitza una jornada sobre ‘Les tecnologies de la informació com instrument per a la formació permanent: noves perspectives per a la formació oberta i a distància’ en l’Aula Magna de la Universitat de València.
El Ministeri d’Educació i Ciència reconeix a ADEIT com Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI).

A partir d’aquest any, comencen a desenvolupar-se diferents projectes de cooperació amb Iberoamèrica. A l’octubre, representants de les universitats de Mèxic, Argentina, Costa Rica, Xile, Colòmbia, Hondures, Uruguai i Veneçuela es van reunir en ADEIT amb motiu del projecte Gestors de la Innovació i la Cooperació Universitat-Empresa (GESINCUE).

Consum, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de València i el Col·legi Oficial de Graduats Socials de València són tres de les entitats que aquest any comencen a acollir estudiants en pràctiques. 
La ‘Guia d’empreses que ofereixen ocupació’, editada per la Fundació Universitat-Empresa de Madrid, va ser presentada en la Sala de Juntes de la Universitat de València. Van participar en aquest acte el president d’ADEIT, Carlos Pascual, el vicerector d’Estudis, Francisco Morales, el director general d’Iberdrola, José Mª Barona, i el representant de la Fundació Universitat-Empresa de Madrid, Antonio Sáenz de Miera.
Es crea la plataforma de l’Aula Virtual per a facilitar la formació a través d’Internet, comptant amb l’experiència de la professora Rafaela Marco. Aquesta nova eina va ser presentada durant les jornades ‘Sistemes de formació oberta i a distància’.
ADEIT, en col·laboració amb els professors Jesús Jornet i Jesús Suárez, del Departament d’Investigació i Diagnòstic en Educació de la Universitat de València, edita la ‘Guia pràctica per a l’avaluació de programes de formació professional, ocupacional i contínua’ com principal resultat del projecte europeu Eurodialogue Evaluation en el qual van participar empreses, universitats i representants socials.