1999
Per primera vegada, la Universitat de València estableix una línia de crèdits amb les caixes valencianes Bancaixa, Banc de València, Caixa d’Estalvis del Mediterrani i Caixa Rural València per al finançament dels cursos de postgrau.
El Diploma Motiva: Formació de Formadors per a la Creació d’Empreses celebra aquest any la seua primera edició. Aquest curs, desenvolupat en el marc del programa ALFA de la Comissió Europea, va ser el germen de la Xarxa MOTIVA, Xarxa universitària iberoamericana sobre creació d’empreses i emprenedoria Motiva.
Comencen els actes commemoratius dels Cinc Segles de la Universitat de València.
ADEIT crea la Xarxa d’Oficines Comarcals Universitat-Empresa i s’estableix a Sagunt, Gandia, Ontinyent i Requena amb la finalitat d’aproximar la tasca d’ADEIT a les comarques del Camp de Morvedre, la Safor, Vall’d Albaida i Requena-Utiel.
El president d’ADEIT i el representant de l’empresa Vies i Construccions signen el contracte per a la construcció del nou edifici d’ADEIT, dissenyat per l’arquitecte Carlos Bento.
Per primer any, s’edita la Guia de Postgrau, en la qual es recull tota l’oferta de màsters, diplomes i certificats de la Universitat de València. Aquest instrument s’ha convertit en el mitjà, per darrere de la web, més utilitzat per a difondre l’oferta de postgrau.
Es crea la Càtedra de Cultura Empresarial, a través de la qual un grup d’empresaris promou la difusió de la cultura d’empresa entre la comunitat universitària. El president d’ADEIT, Carlos Pascual, i el rector de la Universitat de València, Pedro Ruiz, signen el protocol d’actuació. El Patronat d’aquesta càtedra el presideix l’empresari José Vicente Morata.
Els membres del Patronat d’ADEIT visiten el Jardí Botànic de la Universitat de València, jutn amb el seu director, Manuel Costa Talens. Durant aquesta visita, organitzada amb motiu del segon centenari d’aquest jardí, sorgeix el projecte d’edició del llibre ‘El Jardí Botànic de la Universitat de València’.
ADEIT posa en marxa la seua primera pàgina web sota el domini www.adeit.uv.es el mateix any que promou l’organització de NOVOFORM, primera Fira Nacional de Materials de Formació a Distància, celebrada en Fira València.
‘Com motivar als empresaris i directius a innovar’ va ser un dels seminaris organitzats pel projecte SEMBETT, en el marc del programa europeu Leonardo da Vinci, a través del qual es recollien experiències que van tindre éxit en termes de transferència de tecnologia.
ALSTOM Transporte s’incorpora aquest any al Patronat d’ADEIT.