2003
El SERVEF llança la primera convocatòria dels plans integrals d’ocupació, en els quals ADEIT participa amb dos programes. A través d’ells 300 joves universitaris menors de 30 anys i 47 dones emprenedores van participar en itineraris d’orientació i assessorament especialment elaborats per a ambdós col·lectius, destinats a potenciar, respectivament, l’ocupació estable i l’autoocupació dels aturats participants.
S’organitzen els primers seminaris en l’àrea científica. El ‘International Course on Molecular Microbial Taxonomy’, organitzat pel departament de Microbiología i Ecologia en la Facultat de Ciències Biològiques, va ser un d’ells. 
El president de Mercadona, Juan Roig, imparteix classes en la cinquena edició del curs Qui pot ser empresari? En total, més de 100 empresaris han participat en alguna de les edicions d’aquest curs explicant les seues experiències en la creació i desenvolupament de les seues empreses.
NOTÍCIES publica el seu primer número en el mes de gener, a través del qual s’informa de totes les activitats i programes d’ADEIT. Des de llavors, aquest newsletter s’ha convertit, juntament amb la pàgina web, en el principal canal de comunicació. A través d’aquest instrument s’informa setmanalment de totes les activitats i programes d’ADEIT. Fins al moment s’han editat més de 300 números i s’han difós més de 1.600 notícies.
ADEIT amplia la seua oferta de congressos a l’àrea de Psicologia i organitza aquest any el III Simposi de l’Associació de Motivació i Emoció i la quarta edició de la Reunió Científica sobre Atenció (RECA4).
ADEIT participa com soci en el projecte RITTT (Xarxa d’Innovació i Transferència Tecnològica Transnacional) presentat a la Iniciativa Comunitària Interreg III-B. El principal objectiu d’aquest projecte, desenvolupat per quatre socis de dos països europeus, va ser la promoció i estimulació de la innovació i de la transferència de tecnologia.
En col·laboració amb la Càtedra d’Empresa Familiar, s’organitza el Seminari d’empresa familiar: croada d’interessos familiars i empresarials.