2008
ADEIT posa en marxa el programa Lunes con Empleo a través del qual cada dilluns es donen cita empreses i entitats per a presentar les seues possibilitats d’ocupació als titulats de la Universitat de València. Fins el moment, més de 80 empreses han presentat les seues ofertes a més de 4.000 titulats.
Els més representatius agents del sector del transport es van donar cita en la seu d’ADEIT per a reflexionar sobre la situació actual i futur d’aquest sector a través del Seminari de prospectiva ‘El sector del transport a la Comunitat Valenciana en l’any 2020’.
Francisco Pons es converteix en nou director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial. El president d’IMPORTACO i president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) relleva en aquest càrrec a l’empresari Vicente Boluda.
Es presenta en ADEIT la Guia de Bones Pràctiques Europees de Cooperació Universitat-Empresa amb Impacte Regional dins dels resultats del projecte RUISNET liderat per IMPIVA i coordinat per ADEIT.

El programa d’Estades de professors universitaris en empreses valencianes es presenta en ADEIT. A través d’aquest programa, professors universitaris tenen l’oportunitat de col·laborar amb empreses valencianes a través d’una estada pràctica. L’Autoritat Portuària de València, RNB i grup ETRA van ser les tres primeres empreses a participar en el programa d’Estades de Professors en Empreses.

El Grup de Reflexió Estratègica per a l’impuls de la cooperació universitat-empresa (GREiCUE), creat per ADEIT i compost per representants de diferents empreses i professors universitaris, va començar les seues reunions aquest any. Aquesta iniciativa va ser dirigida en els seus inicis pel vicerector d’Investigació i Política Científica de la Universitat de València, Esteban Morcillo.

Es posa en marxa, en el marc de la Càtedra de Cultura Empresarial, el Programa de Consolidació Empresarial, en col·laboració amb l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i cofinançat pel fons Social Europeu i la Fundació Bancaixa. A través d’aquest programa, empreses de recent creació tenen l’oportunitat de realitzar un diagnòstic estratègic i de reformular els seus objectius empresarials. 

ADEIT posa en marxa el Programa per a la Integració Sociolaboral de Joves Universitaris Immigrants en el qual s’han format més de 200 estudiants de distintes nacionalitats.
Més de 200 experts entre físics, químics, biòlegs i enginyers de tot el món van participar en la 46a edició del Congrés Internacional del Grup Europeu d’Investigació en Altes Pressions, presidit pel professor de la Facultat de Física de la Universitat de València, Alfredo Segura.

ADEIT organitza el I Congrés Nacional de Càtedres d’Empresa amb la finalitat de posar en contacte als responsables de totes les càtedres, així com de donar a conèixer les experiències pràctiques que es duen a terme en aquest àmbit a partir del projecte d’investigació ‘Estat actual de les càtedres d’empresa i les seues perspectives’.

El catedràtic de Sociologia i Antropologia Social, Manuel García Ferrando, va dirigir el projecte d’investigació, en el qual també van participar els professors de la Universitat de València Pablo Oñate i Pablo Navarro.

Amb motiu de l’aprovació del Reglament de Desenvolupament de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’organitza aquest any un seminari sobre aquesta temàtica dirigit per Ricard Martínez, coordinador de l’Àrea d’Estudis de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i professor de la Universitat de València.
RNB Cosméticos passa a formar part del Patronat d’ADEIT.