2011
El fundador i copresident de l’Institut Valencià d’Infertilitat (IVI), Antonio Pellicer, va impartir la conferència inaugural de la dotzena edició del curs Qui pot ser empresari? en la qual va apuntar a l’afany de superació, l’honradesa, la lleialtat i l’adaptació del treball en equip com les principals característiques que ha de tenir un bon emprenedor.
ADEIT acull, un any més, la XVI Jornada Universitat-Societat del Consell Social en la qual es va reconèixer la tasca del Grup Garrigues, Indra i Mercadona com empreses que millor contribueixen a l’enfortiment de les relacions entre la Universitat de València i el seu entorn.
Vicente Ruiz, president i cofundador de RNB, és nomenat director general de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València.
La primera edició del Diploma de Gestió Empresarial de la Música de la Universitat de València va reunir a grans professionals de la música en ADEIT. A més d’Alaska o Loquillo, a l’abril va impartir classe el cantant de Jarabedepalo, Pau Donés.
ADEIT inaugura el seu frontpage en Facebook. Les activitats d’ADEIT, des de maig d’aquest any, també es poden consultar a través de les xarxes socials.

Les empreses Baleària, Banif, Fundació Banc Sabadell, Gandia Blasco, Grup Gheisa, Grupotec i Tecnidex s’incorporen al Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València.

ADEIT, amb el patrocini de la Fundació Banc Sabadell, va presentar el llibre ‘20 exemples de bones pràctiques, fórmules de cooperació universitat-empresa’ en un acte en el qual va intervindre el director general de la Fundació COTEC, Juan Mulet.
La directora de la Col·lecció de Cultius Tipus de la Universitat de València, Esperanza Garay, va dirigir la segona reunió anual de EMbaRC 2nd Annual Meeting que va reunir en la seu d’ADEIT i del Parc Científic a prop de 50 investigadors d’aquest àmbit.
Després de la realització del I Congrés Nacional de Càtedres d’Empresa en 2008, la Universitat de València va organitzar el Primer Congrés de Càtedres d’Empresa de la Comunitat Valenciana en el qual es va apostar per augmentar les sinèrgies entre les càtedres d’empresa i per activitats d’emprenedoria.
A través d’una nova ferramenta, desenvolupada en el marc del projecte PROSPECT, les empreses tenen la oportunitat d’autoavaluar la seua capacitat per a innovar per mitjà de la realització d’un autodiagnòstic en línia.
Es crea Alumni de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, liderada per dos antics alumnes-emprenedors de la Càtedra, Lorena Jericó i Alejandro Creus.
Organitzada pel vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, ADEIT participa en l’exposició ‘La projecció territorial de la Universitat de València’ que es va realitzar en l’edifici de Rectorat de la Universitat de València.
Més de 200 tutors de pràctiques externes d’empreses i institucions van participar en les dues trobades celebrades aquest any en les facultats de Ciències Socials i de Filosofia i Ciències de l’Educació. En ambdós casos, els tutors van tenir l’oportunitat d’intercanviar experiències i es va reiterar l’important paper que juguen els tutors en el procés d’aprenentatge dels estudiants.
Amb motiu de la capitalitat europea de l’Esport a València, ADEIT va col·laborar en l’organització de diferents activitats com el Congrés Europeu de Voluntariat Esportiu, les Jornades de Dret Esportiu ‘Ciutat de València’, el I Congrés Europeu d’Infraestructures Esportives o el II Congrés d’Esport en Edat Escolar.